It's all work work

Heejsan hörrni!

Har haft väldigt mycket att göra i veckan så har inte hunnit blogga något direkt och nu i helgen ska jag bara jobba.  Det blir inte mycket tid över till stackars bloggis, men drar väl upp lite bilder i mina otroligt snygga arbetskläder ;) 

På åteseende 
/K

E=mc²

När jag kom hem från en helt sjukt tröttsam dag, så kände jag för första gången på länge att jag hade kontroll över min pluggsituation. HÖR OCH HÄPNA! Jag har haft fritid idag! Yääh ! Med denna fritid facerapeade jag min lillasyster och efter det lade jag mig sängen för att börja ta tag i den 300 sidor tjocka boken kallad just E=mc² - Historien om världens mest kända ekvation. EHE!!! Jag citerar : "(...) det hjälper  heller inte alltid att få förklaringen direkt från källan, något som Chaim Weizmann upptäckte när han seglade över Atlanten tillsammans med Einstein 1921: >> Einstein förklarade sin teori för mig varenda dag<<, sa Weizmann, >> och han lyckades snart övertyga mig att han förstod den.<<" Jahapp, såå....ni förstår själva, man vet alltså inte säkert om grundaren till ekvationen riktigt förstod den. Om Einstein knappt fattade hur har dom då tänkt att jag skulle fatta det ? Livet är fane mig inte rättvist gott folk. Jag ska också tillägga att jag läste 13 sidor innan jag somnade. 
På återseende
/K

Hål måste vara satans påfund

Jahapp då var det måndag nu igen. Önskar bara att jag hade fått ligga kvar i min säng i morse.. Men icke , jag skulle släpa mig till skolan för att ha en halvtimmes lektion på förmiddagen och sedan få ha hål fram tills klockan tolv. Så nu sitter jag här i biblioteket (vilket har blivit någon form av standard för mig) och pluggar. Nu har jag till och med fått en fin "beslutsångest" för vad jag ska plugga, om det ska vara biologi eller  fysik. Men någonstans känns det som att fysiken är det man vill bli av med först. Så sjukt svårt det ska vara!  Så ska väl fixa det då

På återseende 
/K

Sudda bort badminded schommar!

Spontanade lite idag och klippte mig lite. Kände att jag tagit nya tag i mitt liv , så jag tänkte förnya mig... Har juh redan börjat med att skaffa mig en stil, och dit hör väl en ganska schyst frilla, eller? Klippte av blonda toppar , hoppsan det blev inte så mycket kvar (a)
På återseende
/K

Tänkte spy lite...

Ah det tänker jag fan göra. På svensk jävla sjukvård. Fyfan vad trött jag blir på alla jävla pissiga vårdcentraler! Har dom någonsin hjälpt någon? Vi kan juh lika gärna avskaffa dom på en gång, och bara ha sjukhus långt borta.... det är juh ändå dit man måste åka i slutändan där att få hjälp. Gaaah . För att citera en vis kvinna (Lotta) "Hälften av alla dom på vårdcentraler kan juh bara gå hem..." "dom kan typ hjälpa pensionärer upp för en trappa , men inte mer än så" Frasen "Asså.... eehhm jag kan nog inte hjälpa dig" är alldeles för välbekant. Sen när dom faktsikt gör sitt jobb och ba , Jah men om det blir värre eller om du fortsätter ha besvär, ring då ner så löser vi det. "VAD BRA!!" tänker man då... Men där misstog man sig, för när man ringer ner två dagar senare tycker dom att man är dum i huvudet och besvärlig.
Roligast av allt är egentligen när man faktiskt ifrågasätter dom.. Ingen av dom har egentligen inga svar på det... utan man får tillslut som man vill bara man blir riktigt arg. Men ska det verkligen behöva vara så?? Att man måste bli arg för att få hjälp?? Det är fanemig tragiskt. Kom själv till vårdcentralen som ett åskmoln idag, och tror att dom hade varnat min läkare för hon verkade fanemig nervös ... Stackars liten , inget av det var hennes fel , men hon är juh den som får facea det. Hur rättvist är det ?
Nää ni , nu kan inte jag vara arg längre för jag har ett väldigt vackert djur som ligger här brevid mig och bara spinner och njuter av sitt liv. Vi syns väl?
på återseende 
/K

Black Sheep

Så sitter man här igen .. Dunkar Black Sheep med Metric, kanonlåt och alla som sett Scott Pilgrim vs The world (världens bästa film!!!!) har hört den. Det är först nu jag börjat tänka på texten vilket gjorde låten 1002283282 gånger bättre än den redan var. Drar upp en länk till låten också, vet att alla kanske inte känner igen låten by title, http://www.youtube.com/watch?v=-jMruFHTwrY
För min nördighets skull drar jag också upp liten snutt av texten också (a)
"Hello again, friend of a friend
I knew you when
Our common goal was waiting for the world to end
Now that the truth is just a rule that you can bend
You crack the whip
Shape-shift and trick
The past again

I'll send you my love on a wire
Lift you up every time
Everyone, ooh
Pulls away, ooh
From you"

Nu när jag ändå håller på kan jag passa på att förklara varför jag har så mycket låttexter på min blogg. Jag älskar verkligen musik , därav "allt du ser är vackert och allt du hör är musik" (ska göra om designen så att den meningen syns bättre). Det går verkligen inte en enda dag utan att jag kommer i kontakt med mina hörlurar eller utan att jag dunkar min favoritmusik i datorn. Musiken är verkligen en del av mig, och ibland kan jag bara uttrycka mig igenom den. Musiken kan hjälpa mig sätta ord på känslor, det är verkligen svårt att beskriva och ni får ursäkta mig om jag blir rörig och osammanhängade. Men det är så mycket. I'm simply born in a boombox. 

På återseende 
/K

För det har jag läst i solotidningen så det är sant

En ganska välbekant fras när jag läst min solotining rakt igenom , upp och ner, in och ut. Tycker att det brukar stå en hel del roliga saker där. Men sen blir det ganska roligt när jag helt plötsligt kan komma på mig själv att citera något som jag läst i min tidining. Jag vet inte ens om att jag lägger det på minnet men det gör jag tydigen.
Bara random fakta sådär. Aja vad händer annars? Jo , jag pluggar och pluggar , det känns som om det är det ända jag gör ... åter igen blir jag jättetrött på den här jävla fysiken ƒ ß β Ω ≈... lallallaaaa. Pallar inte min jäva lata lärare som bara rackar på oss massa uppgifter hela tiden, det handlar om att han inte orkar göra någon egen uppgift , utan låter oss göra dom i boken "för vår egen skull". Nej du snart kommer jag råka säga något elak om honom och sedan till honom så nu mpste vi sluta upp! 

Patrik min vän tycker att jag inte skriver några snälla saker om honom på facebook eller bloggen som jag gör om mina andra vänner, så jag kan väl ge honom lite uppmärksamhet här då ;) Patrik du är en underbar person och fin person. Du kan  verkligen göra mig glad och du får aldrig känna dig bortglömd.

På återseende
/K

Hold my hand

All my love, all my heart
Well this is what you getting boy from the start
On the run, on the job
Me never yet keep a beat make it fall apart
Sweet is love but love is hard
Sometime you got to work pon it right round the clock
Never let it flop, never let it stop
Give thanks for what we got
Me tell you this
Boy you know I care
So if you ever seem to lose your way, don't have no fear
Hold my hand
I'll be there boy, you know I care boy
Cause this love that we share
I will stay within ah de right direction, don't have no fear
Hold my hand
I'll be there boy, you know I care boy
Cause I care
Sean Paul- Hold my hand
/K

RSS 2.0