Pang, smack , BANG!

And there is the wall again.
Sårad, trasig och förvirrad träffar jag väggen. Känns som om jag tillbringat mycket av min tid under de senaste veckorna med huvudet dunkandes in i den där väggen.
Ger mer tid än jag får tillbaka.
Det är juh inte så att jag inte vill släppa det... Jag försöker hela tiden. Men , dessa drömmar som ständigt återkommer gör det inte direkt lätt.
Ormar som bara slingrar sig närmare, jagar mig, blottar sina sylvassa ,långa vita tänder. Giftet känns domnande, dunkande, slitande, ömt. Jag hugger ormen , hugger den i småbitar, den får inte äta den lilla kattungen. Jag är totalt livrädd, ser bara suddiga konturer genom tårarna. Fortsätter att hugga, hugga tills ormen är strimlad. Jag vet att den inte är död, för imorgon är den tillbaka igen, ännu större ännu farligare.
Kattungen känns ynklig i min famn,den skakar. Eller är det jag ? Ormen rycker till på golvet. Hugger den igen för att vara säker.
Hennes blick på mig är full med hat. Hatet sprider sig till hennes röst när hon fårgar vad jag gör i hennes hus. Plötsligt vet jag inte varför jag är där.

Angående kost och så ...

Hejsan !

Jag hade tänkt dra ett litet förnuftinlägg om lite kost och så. Saker som kan vara bra att tänka på är: 

Vad man äter, ja självklart måste man tänka på vad det man äter gör med ens kropp och hur man mår utav det man äter.
Lyssna inte på allt du hör om mat, alla råd om mat ändras hela tiden. Så håll dig till det du vet att du mår bra av och som håller dig hälsosam.
Bara för att någonting är "bra" att äta eller nyttigt behöver du inte äta det, Vad fan ska du äta något som är äckligt för? Är det något man inte tycker om som är nyttigt måste man inte äta det bara av anledningen att det är just nyttigt, ät något annat nyttigt som du tycker om istället. Man kan tänka som så att de riktiga överlevarna säger att man t.ex. kan äta skorpinjoner för att dessa ska tydligen vara väldigt nyttiga. Men då kan man fråga sig om man verkligen skulle äta en skorpinjon om man hade andra alternativ?
Träning= mycket mat, när man tränar måste man äta riktigt med mat, annars kommer man inte orka med att ge så mycket som man kan och man kan till och med bryta ner sig om man inte äter som man ska!
Mycket mat = Träning, äter man mycket så borde man också tänka på att faktiskt röra lite på sig för att må bra!
Promenad räcker!!!
Skapa inte massa förbud!, du lever en gång. Begränsa inte ditt liv! Att vara hälsosam betyder inte att man ska sluta äta allt onyttigt, man kan tänka på hur ofta man äter onyttiga saker istället och byta ut dom mot kanske grönsaker. Men det är klart du ska unna dig chips,godis och läsk ibland!
Träning ska vara kul, mat är ,som tidigare nämnt, sammankopplat med träning . Träningen som ska utföras ska vara rolig, bara för att bästa kompisen tycker det är kul med fotboll betyder inte det att du måste tycka om det och att det är det enda sättet att träna på! Det finns massor av sätt att träna på det gäller bara att du hittar det som du tycker är roligt!
Du kan aldrig göra träning ogjord, Har du tränat så har du! Bara för att du trycker i dig en chokladkaka så betyder inte det att träningen inte gjort nytta. Dessutom har man en ökad förbränning efter träning och snabbt socker kan vara bra när man tagit ut sig.
Tokträning är skit. Att träna i flera timmar är helt och hållet värdelöst. Du kan inte träna effekttivt i flera timmar utan paus, speciellt inte om du inte intar någon form av snabb energi och vatten. Det är bara slöseri med tid att sitta tre timmar på gymmet för du kan ändå inte vara effektiv i tre timmar i streck.
NJUT! Du lever en gång och ta vara på den tiden. Se dig omkring och njut av vad livet har att erbjuda! Allt du ser är vackert och allt du hör är musik
På återseende
/K



Echo Chamber

No
Have you heard the word no, no, no?
I thought so
'cos everybody says yes
everywhere you go

You know
If you always must know what's right
you will end up
You will end up among the ones
who always are wrong

Remember a star that shone so bright
but now his glare fills me with fright
And now I actually fear
that something's gone wrong with your ears
I'm singing

Step out, step out of your echo chamber
Step out, step out of your echo chamber
Before it is too late (late)
Before it is too late (late)
Before it is too late
'cos I miss you so

You
You always stayed among the ones
Not so strong
Too eager to belong
to object when you were wrong

When
When will you ever get sick of
listening to repeats
of what you have said?
You better listen instead
to folks who think with their own head

I never want to be your foe
I just wanna say I miss you so
How long will you stay in there?
I just wish that you could hear me singing


/K

RSS 2.0