I'm a puuudel

Igår så provade jag en grej jag läst i en elletidning. Det vill säga att prova att sova med fyra flätor i håret , två fram och två bak. Resultatet blev som utlovat VÄLDIGT lockigt, och jag gillade det. Men under dagen gick allt ur och i was totaly disapointed... (stavning)
Men jag tänkte att det var väl värt ett försök till i fuktigt och saltvattensprayat hår... och nu har jag sprejat med 100000 ton hårsprej och hoppas det håller, här är i alla fall resultatet:

På återseende
/K

Smääärta och körkort!

Vill börja inlägget med att gratulera min vän Lotta till sitt körkort! Bra jobbat gumman nu är det bara jag, Julia och Adam kvar ;)
Jag vet inte riktigt vad jag har gått och dragit på mig för något.. men de senaste dagarna har jag blivit utsatt för plötligt förekommande smärta i höger axel och mellan revbenen. idag tog det priset , då det började stråla i axeln 13:30 ungefär och har inte slutat än. Stundtals går det in under nyckelbenet och upp i ansiktet och nu när jag la mig och läste var jag så utmattad av all smärta så att när jag hade en liten period då det inte gjorde så ont somnade jag. Vaknade säkert bara någon minut efter då min lillayster verkar imitera en elefantjord i rummet bredvid, och efter detta började det hugga mellan revbenen på båda sidorna. . . . Kunde juh knappt andas! SOMETHING IS WRONG WITH ME! vet fan inte vad jag ska ta mig till! :O Får typ riinga sjukgymnasten och lämna ett meddelande och sedan campa vid telefonen imorgon !
Blir nog tidig kväll ikväll, med riskakor och CSI och seda SOVA!
På återseende /K

The final countdown!

Satt och räknade lite fint idag och inser att det är exakt 2 veckor till min födelsedag.
Känner mig cool nu för bara för att jag inte är 18 så får jag kännslan av att allt har 18årsgräns. Sjukt va?
Så är det säkert också... blir bara bitter av tanken på att höstfesten på GM är i helgen och eftersom det är en krog kommer jag inte kunna hänga med alla mina vänner som ska dit. Det ska tydligen vara årets grej osvosv...
Men jag kan juh alltid sitta hemma här och kolla på en hyrfilm från ICA.. eller ?
Men ja, ja ,ja .. ä' intä biitter! 

Har förövrigt en ny design på ingång då jag har planer på att bli aktiv på bloggen ! YeahYeah! 
På återseende /k

Skolstart

Nu är jag redo att inleda mitt sista år på gymnasiet! Känns verkligen roligt :) Jossan kommer skert snart och hämtar upp mig och min gigantiska väska som är full med böcker.
Peace Out!
på återseende
/k

Höst = myyys !

Sista dagen på sommarlovet är nu över och nu ska jag bara mysa ner mig i en renbäddad säng. Det bästa av allt är att jag äntligen har kunnat lägga i mitt duntäcke igen , som jag saknat det!!
Det ska bli roligt att träffa alla mina fina klasskompisar imorgon, så jag tänker verkligen inte klaga över att jag börjar igen och speciellt inte eftersom jag börjar sista året. Fiifan vad bra det känns
på återseende
/K

Lotta 18 år<3

Lite bilder från kidnappning och middag:
Tack alla som medverkade och gjorde denna dag underbar!<3

Hello, friend of a friend!

Nu drar jag snart till pojken min och imorgon drar vi till huvudstaden! :)
Han ska köra  en snabb bil ( han fick den upplevelsen av mig och min familj i studentpresent ) Sen ska de skjutsa mig till södertälje, snälla som de är :) Slipper åka tåg den korta biten i alla Fall!

I stödertälje ska jag gratta mr Ekman , som har ett fejk 18års kalas. Trevligt ska det i alla falll bli.
Kanske ska nämna att vi kidnappade min vän lotta här om dagen, hon fick leva några timmar som Jack Sparrow ( då Pirates of the Caribbien är hennes favoritfilmer ). Sen fick hon äta italiensk mat i västerås... tror hon blev ganska nöjd. Bilder får jag väl lägga upp senare ;) 

Nu är bara för mig att påminna mina vänner ungefär varje dag att jag äntligen ska få fylla år snart också ;) 

på återseende
/K

Glad Chey!

Fiifaaan vad skönt!! Efter att ha varit utan linser sen i lördags, så fick jag äntligen en ny vänserlins idag! 
YEAH YEAH YEAH! Jag är verkligen obekväm i mina glasögon och undviker dom så mycket jag bara kan.
Sen måste jag fan dissa lite också. Är så otroligt trött på alla jävla fjortisjävar som ska dokumentera ALLT på facebook och typ lägger ut bilder på sig själva när dom putar med munnarna. Vad fan är det för jävla pose? Du ser bara dum ut och som en rynkig tant, det är otroligt. När vi ändå pratar om rynkiga tanter, så är det de ni kommer bli också eftersom ni röker som ni gör. Det är inte coolt och kommer aldrig vara coolt när ni sitter och "feströker" för "ni är juh inte beroende". När ni ger snea blickar när man säger att man inte röker, vill ha en cigg eller inte vill sitta i röken när ni bolmar som skorstenar så tänker jag på hur mycket snyggare jag kommer vara än er om 20 år. Si sådär ja!

.. Tänkte också lägga ut en bild på den här poasen jag pratar om för er som missat den.
På återseende 
/K

I take you for a ride on my garbage truck...

Var att the place we call Färna igår och hade en trevlig stund och så.
hade så gärna sluppit att jobba idag, för det första så sov jag som en halv ko i natt, sen gick min vänsterlins (den sista ofc) sönder i morse vilket resulterade att jag fått jobba i glasögon. När man tänker att det inte kan bli värre, så blir det världens stressdag på jobbet idag och med detta medföljer massor av kunder som verkar sakna hjärna.
Så ... att nu få sitta som en säck potatis framför datorn känns underbart!
Samtidigt är det värt att jobba den här helgen så att jag kan åka med pojkvän till Stockholm nästa fredag och se honom utnyttja sin studentpresent från mig och senare åka vidare till Södertäje för att gratta MrEkman på hans fakefödelsedag ! Kanske är bäst att göra något riktigt kul den där sista veckan innan skolan börjar.(Var tog sommarlovet vägen?!)
på återseende
/K

RSS 2.0