I skogen finns det troll och svamp

Efter att fått någon form av svampfeber så har jag tsm med min familj plockat på mig massor av svamp. Helt sjukt , det vi alla glömde bort var att vi sen skulle vara tvungna att rensa allt! Så .. det roar jag mig åt en Onsdagskväll som denna.
Ska väl vara lite duktig och städa rummet sen också. Köpte en ny kudde idag i V-rås så jag kan pynta lite också.
på återseende
/K

Elsewhere

Oh the quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Oh mother don't you see I've got
To live my life the way I feel is right for me,
Say it's not right for you
But it's right for me

Studiedag = gå upp skittidigt

Sitter och taggar satan för att gå upp klockan 5 imorgon bitti.
Elina, min högt älskade och underbara vän, har mer eller mindre lurat mig till att vara med på morgonpumpen klockan 7 imorgonbitti. Jag vet inte än om det här är en asbra idé men jag hoppas på det i alla fall ;) 

Efter träningen imorgon blir det V-rås med trevloga och underbara vänner. Tror det kommer bli awesome!
Denna vecka blir det bara jag, pappa och ellis , mamma drog till Kalmar med jobbet så vi fick en ensammvecka med pappiiis !
Tänkte också tillägga mitt väldiga happyface över hur allt plötsligt känns hundra gånger lättare .
på återseende /K

-.-

Jag måste verkligen börja läsa igenom det jag skriver innan jag skriver det!
i första meningen ska det stå  "en sjukt rörig dag" och sista meningen ska det stå att man får sig en historielektion. 
Ursäkta mig! ( säger det med "Clarabetoning")
på återseende 
/K

Det är dax för fredagsmys!

Efter en helt klart sktugav dag så myser jag ner mig under den nya och mest awesome filten framför min tv och tänker inte röra mig en millimeter för ens jag ska gå och lägga mig. 
vet inte riktigt när jag ska få någon form av place for my head... men I guess att det kommer att reda ut sig med tiden. 

Har funderat hela dagen över vad jag ska skriva här idag , och har bara kommit på djupa och jobbiga saker. . . kände att det inte var allt för kul, så drar väl upp en liten filmrecention istället. :)
Fick något ryck idag och kände att jag bara var tvungen att se filmen "Back to cold mountain" eller "cold mountain" ( det står olika överrallt och alla säger olika). Det är ett drama som utspelas under Amerikanska inbördeskriget och handlar om de två älskande Ada ( Nicole Kidman) och Iman (Jude Law) som förälskar sig i varandra precis i början på kriget, och förståss måste Iman gå ut i krig.  Massor händer på hemmafronten där hon stannar kvar och väntar på honom men också där Iman är och krigar. Historien skilldrar kriget väldigt bra, men den är också jääävlgt obehaglig ibland. Adas far går bland annat hastigt bort och eftersom alla andra i byn bir oroliga för henne och den stora gården hon bor på, så man skickar dut pojkflickan Ruby (Renée Zellweger, från bridget jones dagbok) för att hjälpa henne med gården men också för att hon ska få en vän. Jag har verkligen alltid älskat den här filmen, den kan få än att både skratta och gråta. Men man får också en väldigt bra . 

Nu sitter jag och slöglor lite på första Pirates of the Caribbean filmen under min filt och känner att livet inte kan bli bättre just nu.
på återseende 
/K

SJU = Så jävla upptagen!

Fick skäll av en kompis idag för att jag inte uppdaterar min blogg med massa kul och random stuff.
Men om det inte hade varit för att 65Hz med våglängden 56cm hade tagit upp min tid så hade jag mer än gärna gjort det!
För övrigt tycker min nya fysiklärare att vi kunde få lite extra läxa den här veckan... Yey Peter jag tycker verkligen att du är en sympatisk människa. Jag tror helt seriöst att han är rädd att vi ska ha ett liv utanför skolan....
Men i vilket fall så hade vi redan 7 helt sjukt svåra övningsuppgifter i läxa till imorgon, men han kom på att vi hade kanske också 10 uppgifter kvar på de föregående kapitlet och han ville gärna ha in dem på samma gång, det var juh smidigt och bra ... NOT!  Så hela min eftermiddag har gått åt till att slita mitt hår över helt och hållet irrelevanta uppgufter som inte är logiska för fem jävla öre. Mitt enda ljus i tunneln, som för övrigt var bäcksvart, var lilla ludde som satt med mig från klockan fem på eftermiddagen till 9 ikväll och bara hjälpte mig med fysiken. <3

Jaha vad händer annars i mitt liv? Sist jag kollade fick jag mina inloggningsuppgifter till bokningssystemet på Arena idag !!! YAAAY!! (bara tre dagar senare än utlovat -.-) Har redan börjat boka massa pass och hoppas jag får plats på något av dom imorgon :) 

På återseende
/K

Inte alls som du tror!

tror jag inte är riktigt som alla andra barn... 
medans de som är jämngamla med mig blir exalterade och peppade av festivalbiljetter och konsertbiljetten, gå ut på krogen och ta körkort, så känner jag mig mer exalterad än någonsin när jag får anmäla mig till miljötinget. Nordens största miljökonferens för unga ! Peppar satan nu och känner att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av all min lycka!

YEAH!

Har alltid varit...

Tror du jag kan ropa efter nån med förstånd som ser vad jag gör och förstår vad jag menar? Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar. När jag låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan jag vakna med tiden och sansas i sömnen
Jag vill sätta eld på regnet, jag vill kasta mig in i flammorna, bara för att känna att jag lever. Jag vill ha förståelse, känna hur jag inte är ensam. Jag vill få plats.

Jag vill inte höra att det kommer att bli bättre, för jag vet det.
Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig. Jag vill inte ha något daltande. Jag vill inte vara stark just nu.

Det är min tur att vara rädd. 
Det är min tur att vara nervrak. 
Det är min tur att vara rödgråten

Låt mig sätta eld på regnet. Låt mig kasta mig in i flammorna. Låt mig känna att jag lever. Låt mig bli förstådd och låt mig få plats. Låt mig slippa höra att det kommer bli bättre. Låt bli att tycka synd om mig och låt bli att dalta. Låt mig vara svag. Låt mig vara rädd. Låt mig vara ett nervrak och låt mig vara rödgråten.

Låt mig vara jag.

/K

RSS 2.0