Äckliga,ytliga människor

Jah Betner säger att man finner dom på stureplan, men jag tror då fan att de finns lite var stans. Det finns tydligen inte gränser för hur folk tror att dom kan bete sig. 

De sätter sig över och på andra människor villket är helt och hållet sjukt. Tänker inte innan de öppnar sin käft utan häver bara ur sig något som ska föreställa en sanning , en lögn eller kanske bara det senaste skvallret. Det roar dem egentligen bara minimalt, så länge inte denna sanning, lögn eller senaste skvallret sprids vidare och bli något stort. Då myser de jävla äcklerna.
Jag har egentligen bara en sak att säga er: Att kalla någon annan ful gör dig inte snyggare. Att kalla någon dum, gör inte dig smartare. Du kommer aldig att må bättre av att sätta dig på någon annan, vem det än är. Du blir heller inte en bättre person. Att ta tag i ditt eget, lama, liv kan vara något du egentligen borde ägna dig åt.
Så nästa gång du tänker häva ur dig en nedvärderande kommentar bakom en persons rygg, kanske du ska vända dig om och se efter om den personen inte står bakom dig och hör det du säger.
på återseende
/K

Jag drar nu

ja drar
hälsa alla där hemma, jag pallar inte vända. Jag glider det kallas för lämna allt bakom mig. Vad gör du?! Ta ansvar du har plikter och dom finns i antal. Jag tar tåg, flyg varsomhelst. Jag går, långt bort vartsomhelst.
Jag drar nu, borde dratt för länge sen. Jag kanske inte återvänder hem men i den händelsen lär vi ses igen.
Jag vill dra nu.
på återseende 
/K

RSS 2.0